Post by badnocooltilo on Mar 16, 2022 18:25:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (سکه های بیشتر) ▞▞▞
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞
عجیب و غریب
ناامید نیستم، دوستش دارم
سرگرم کننده و آسان برای بازی
پیشرفت را پاک می کند.. و کاری برای انجام دادن ندارد. شوخی
ادعای تمام قفسه سینه ایجاد کنید سیاهچالها، ماموریتهای بیشتری را ایجاد کنید، سینه ادعای خودکار حذف آگهی دائمی را ایجاد کنید. لوت سینه را بیشتر کنید و نرخ افت قفسه سینه را بیشتر کنید تا مفید باشد. مینیون ها را مفید کنید
😕
gw kira ada kemajuan dari grafiknya, dahlah dev lu fokusin bikin game 2D aja..
بازی خوب
می گوید شکست در بارگیری اطلاعات صورتحساب یا چیزی دیگر؟ سپس تصادف می کند
بسته شدن خودکار بازی
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simülasyon miky
Beyblade Burst Rivals Слагалице hwsm
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simülasyon dre
پاداش لطفا
فقط 15 دقیقه بازی کردم و تصمیم گرفتم که بازی دیگری شبیه به افسانه های شجاع بازی نکنم. اگر به دنبال این نوع بازی ها هستید، به سراغ افسانه های شجاع بروید، ارزش آن را دارند.
پاداش آفلاین کار نمی کند!
عاشق مکانیک بازی. میزان افت از سینه شدید به نظر می رسد ...
یکی از بهترین بازیهای Idle که من بازی کردهام، فکر میکنم اگر لیست دوستانی داشته باشد که به شما امکان میدهد بدانید چه کسی آنلاین است یا چه مدتی نیست، بهتر است، شاید دوستان حتی یک سیستم انجمنی را که من میبینم در اینجا کار میکند به طور کلی در اینجا کار میکند، بسیار سرگرمکننده است. و اعتیاد آور
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulator ioci
بازی سرگرم کننده بیکار
Kung hilig mo ay rpg na idle ko به pang palipas oras پیشنهاد کرد هاهاها
بله، هیچ مشکلی وجود ندارد. این یک بازی عالی است. یک بازی عالی برای کشتن زمان. نه خیلی سخت، نه خیلی آسان و لذت بخش. خیلی دوستش دارم. به برنامه نویسان خوب ادامه دهید.
عبور. پیشرفت آفلاین کار نمی کند. 2 روز متوالی بدون افزایش و من سطح درست برای آن هستم. خود بازی بسیار کم رنگ است. این یک بازی 100% خطی است که هیچ انتخاب بازیکنی برای متفاوت کردن شخصیت شما از من وجود ندارد. علاوه بر HP و ATK هیچ آماری وجود ندارد. همچنین، سیاهچال زیگزاگ باید قابل پرش یا حذف کامل باشد. این یک سیاه چال کند و خسته کننده است که باید 15 بار در روز انجام دهید.
این یک بازی ساده و قابل بازی است. یا از آن لذت خواهید برد یا نه.
無限のヒーロー : 3D Idle RPG シミュレーション vzlm
بازی عالی 🎮
من از این بازی لذت می برم، بسیار بی فکر است
بازی به شدت نیاز به ترجمه دارد! پاداشهای آفلاین کار نمیکنند. می تواند نوعی آموزش نیز داشته باشد. منحنی یادگیری خیلی تند نیست، اما همچنان.
خسته کننده ترین بازی تا کنون
بازی های شگفت انگیز!
خوبه. باید ترجمه شود و فقط بدون هیچ آموزشی شروع می شود. خیلی خطی به نظر می رسد و به نظر نمی رسد که داستانی فقط پیشرفت داشته باشد.
سرعت زیاد، کشتن هیولاها آسان است
خوب نیست
حتی نمیتونم بازی کنم خطای SDK lol
این بازی احمقانه بی فایده است، من حتی نمی توانم آن را به کار بیاندازم، بنابراین ... هیچ ستاره ای برای شما وجود ندارد! (این باعث شد حداقل یک ستاره پست کنم)
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Симулационни vvb
خرابی بازی در هنگام بارگیری صفحه نمایش حذف و دوباره نصب شده است همچنان پشتیبانی متصل است اما پاسخی وجود ندارد
این بازی به تنهایی و بدون هیچ آموزشی یا چیزی شروع به بازی می کند. بسیاری از متن نیز به زبان چینی است یا به انگلیسی ترجمه نشده است. من به هیچ وجه توصیه نمی کنم.
خسته کننده ترین Idle Hero که تا به حال بازی کرده ام.. هوم.. باز کردن قفل محتوای جدید ساعت ها زمان می برد دستی بیکار.. -_-"
امیدهای زیاد
سس عالی
فقط یک بازی دیگر با سیستم VIP. هر بازی با VIP فقط برای کسب درآمد سریع قبل از ناپدید شدن طراحی شده است.
بازی جدید به افکت های بیشتری نیاز دارد اما خوب است
خوبه 👍.
بازی خسته کننده پول نقد، ترجمه کامل انگلیسی در بازی ندارد، خیلی خراب شد. ارزش دانلود نداره
این بازی 2 روز علاقه دارد. سپس Pay 2 بازی با نرخی ناپسند است. ردش کن.
خسته کننده ترین بازی دنیا.
به آن زمان بدهید اما فعلا بگذرید. پایداری کم، نیم ترجمه شده.