Post by badnocooltilo on Mar 16, 2022 18:03:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MONOPOLY Solitaire: Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MONOPOLY Solitaire: Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код за повече токени ▞▞▞
▞▞▞ MONOPOLY Solitaire: Card Game 2022 version ▞▞▞
Скучно е. Тук няма проблеми или сривове, рекламите са ненатрапчиви, просто скучни. От малкото игри, които съм играл, вие не можете да загубите ръката си на Solitaire, което е много малко вероятно. Ботовете никога дори не се доближават до победа и дори да го направят, защо ме интересува? Каква е целта ми да играя това? Лесен пасианс? Лесна игра на монопол? За да събирате повече жетони, които нямат цел? 🤷♂️
Играта е забавна, но рекламите замразяват играта и понякога не можете да продължите напред. Ако рекламите не повлияха толкова много на играта и ме принудиха да рестартирам играта няколко пъти, бих дал по-висока оценка.
Обичайте да се опитвате да преминете през сделката. Време за забавление. Рекламите понякога могат да се показват дълго. И понякога рекламите се забиват, карайки ме да излизам и да се връщам. Хубавото е, че запазва там, където спрях.
Започна да се поставя като страхотна игра, но сега изглежда има няколко грешки. Понякога не мога да хвърля заровете. И трябва да завърша една игра, преди да мога. И аз не мога да затворя рекламата за играта Mafia. Което се появява твърде често.
Това е третият път, когато стартирам тази игра, те трябва да направят възможно прехвърлянето на вашите данни!!!!!
Играта е нагласена. Удивително е колко пъти се въртя и кацам, за да отида в затвора и данъци. Веднъж попадах в затвора всяка друга ролка. Играта би била по-интересна, ако можехме да играем срещу други играчи
Обичайте тази игра. Причина за 4 звезди, предпочитам да платя без реклами, отколкото да бъда принуден да ги гледам. ЗАБЕЛЕЖКА: Няма твърде много принудителни реклами, може да се играе; Просто казвам, че ще се насладите повече, ако можех да платя без реклами!
предложи да се плаща в реално време с онлайн противник, ако е възможно. Не мога да намеря начин да губя всеки път... твърде лесно за победа
Връща спомени за игра на монопол като дете с малко обрат. Не се интересувайте обаче от факта, че музиката продължава да се включва, въпреки че съм я изключил.
Това е наистина забавна игра! Това ви помага да изострите уменията си за пасианс. Но също така има проблеми, когато мина go, така че в крайна сметка трябва да стартирам приложението отначало.
Това е страхотна игра, но може да бъде дори по-добра. Ежедневни задачи като вкарване на различни количества опит или къщи и хотели и т.н. Бонус за притежаване на всички имоти от един и същи цвят. Задачи като вземане на 10 имота на игра и т.н. или различни куестове за използване на различни фигури за игра. И т.н. и т.н.. възможностите са безкрайни. Все пак продължавайте с добрата работа.
Всяка сделка, която сключя, получавам не по-малко от 3 пъти да влизам в затвора, независимо дали става въпрос за това, или теглене на шанс или карта на общностен сандък, която ме изпраща в затвора. Много разочароващо. Променете алгоритмите
Не си струва времето, не мога да остана в играта достатъчно дълго, за да играя. След това трябва да започнете цялата игра отново, ако бъдете изритани, независимо къде се намирате в играта. Тази игра беше забавна, докато не ме изгони на всеки няколко минути. Така че не препоръчвам тази игра, не си губете времето за нея.
Не мога да изляза от добавяне, за да играем следващата ръка. Няма начин да отстъпите или затворите добавянето.След известно време става скучно, но всъщност не прави нищо различно, тъй като преминавате през нива, много повтарящи се
Тази игра е страхотна! Когато възникнаха проблеми, разработчиците бързо реагираха и коригираха! Благодаря ти!
Основна игра на пасианс, твърде много реклами. Нищо, за което си струва да харчите истински пари. Избягвай го
Това е страхотна концепция, просто става доста скучна след известно време. Бих искал да видя опция за промяна на целевата сума. 10000 също е доста лесно да се получи. Защо не добавите 20000, 50000 и 100000 гол за допълнително предизвикателство
Играйте с Мога да изиграя ръката си, когато някой удари 10 000, също бих искал да можете да изберете сумата за цел. Играта все още е малко бъркана, не може да види къщата или задната част на дъската и кубчето в затвора, което обикаля вашите ролки
Обичам тази игра с едно изключение. Рекламите по време на играта. Ботовете нямат реклами по време на играта, така че нито играчите. Моля, поставете всички реклами между игрите, дори ако поставите две или три реклами, просто не поставяйте рекламите в средата на играта.
Това е забавна игра, но ме изпраща в затвора 5 пъти за всяка сделка. Това е нелепо. Особено когато имам три двойни поредни. Не мога да контролирам това. И ако ще даде опция за лесно, средно или трудно би било страхотно. Заедно с опцията да играете срещу реални хора.
Наистина ми харесва тази игра, харесва ми комбинацията от пасианс и монопол. Първият път, когато ми даде възможност да взема имот от опонент, си помислих "Какво? От кога можеш да вземаш имоти от някой в Монополи?" Така че това е интересен аспект. Много забавно, препоръчвам го!
Забавление, забавление 😊 и забавно, релаксиращо, пасианс и монопол, моите две любими.
Игра: Играйте пасианс, за да спечелите хвърляния на зарове и пари. Можете да използвате ролките си, за да се движите по полето и да купувате имот със спечелените пари. Ако някой вече притежава имота, можете да го вземете, като заплатите по-висока цена, което добавя къща. Печелите точки за опит, като купувате имот или плащате за къщи в имоти, които вече притежавате. Играх цялата игра само като купувах имот без собственост или добавях къщи към моите имоти. Все още спечели със 7000 точки с $6000 за харчене. Опитвах се да загубя.
MONOPOLY Solitaire: Card Game ბანქო wby
Страхотна игра. Харесва ми, че трябва да печелите ролки и това не е от онези игри, в които трябва да чакате ролките да се презаредят.
Толкова забавно и рекламите са правилно поставени, за да не бъдат прекалено прекъсващи. Влюбен съм в това!
Brain Out: Can you pass it? Пъзели cwej
Хайде мобилност какво ще кажете да направите играта лява ръка, както сте правили за всичките си други игри, много е трудно да играете, когато не можете да ВИЖДАТЕ правилно картите
Обичам играта, с изключение на това, че напоследък просто се изключва по средата на игра и ви започва отначало, ако не раздадете нова ръка, тя се изключва всеки път в същия момент. Ако това не се случи, щеше да е солидна 5
Играта е забавна, но малко бъгава. Опцията за изключване на автоматичните подсказки не работи.Обичам да уча и да измислям нещата сам, така че е досадно тези намеци да изскачат постоянно, когато има ухапване, предназначено да ги изключим.
Приятна игра. Изглежда има проблем със звука - музиката се връща при нова сделка, дори когато е изключена в опцията. От гледна точка на геймплея, картите на общността/шанса "отидете в затвора" може да се наложи да бъдат коригирани - получаване на няколко на сделка.
Играта е забавна за игра, но е смешна с всички реклами, дори с прескачането или x на нея, за да се измъкнете от нея, вие играете 2 минути и след това имате реклами за поне добри 3 минути без прекъсване, освен тази игра е забавна, но напоследък мисля да я деинсталирам поради всички реклами, има ли начин да проектирате игра, за да премахнете и да се отървете от всички реклами, които биха били още по-добри
Тази игра е наистина забавна, много ми харесва. Единственото нещо е, че става скучно след минута. Не можете да играете с приятели, няма събития за нещо специално.. просто е едно и също нещо отново и отново за повишаване на нивото. След малко става скучно.
MONOPOLY Solitaire: Card Game Cartes olh
MONOPOLY Solitaire: Card Game Kartenspiele sdh
Много ми харесва тази игра, забавна е и пристрастяваща. Но честно казано бих искал да видя възможността за промяна на сумата за печалба. Аз лично бих искал възможността за по-дълга игра.
Това е забавна игра, добра за убиване на времето. Някак бързо става скучно. Бих искал да видя добавянето на играч срещу играч и добавяне на опции като промяна на целта или различни правила за монопол
Наистина обичам тази игра, само падението е твърде много реклама, моля, подредете по различен начин най-добрата игра, която играх дълго време
Единственото оплакване, което имам, е, че някои от рекламите dony ви позволяват да излезете от тях, без да затваряте приложението. Обичайте играта.
Играта се срива всеки път, когато се опита да зареди реклама.
Избрах в настройките без намеци, но това беше напълно игнорирано. Така че деинсталирах и преинсталирах, но нямаше разлика. Пълен боклук. Хайде Mobilitaryware Играх Spider Solitaire Daily Challenge повече от 5 години всеки ден и го харесвам.
Страхотна комбинация от две страхотни игри. Обичам да го играя, добра графика, точно като истинското нещо 👌
Забавна игра за прекарване на времето. Както повечето приложения, рекламите са извън контрол. Трябва да изключите звуците и намеците при всяка игра. Би било хубаво да го оправят
Играта замръзва много. Не можете да преминете през 2 или 3 възпроизвеждания, тогава цялото нещо замръзва. Твърде много реклами също. Страхотна игра, ако можех да играя пълна ръка.
Samsung Galaxy S10 / Android 11 - Когато играта бъде затворена и по-късно възобновена, настройките не се възстановяват. т.е.: Настройката за музика е изключена, но музиката се възпроизвежда след възобновяване на играта. Трябва да включите музиката и след това да изключите отново, за да накарате музиката да спре.
Играта е забавна, но рекламите не се мащабират добре с моя z fold 3. Понякога е невъзможно да затварям реклами между сделките, защото не мога да видя малкото x. Рекламите при допълване на пики работят след изтичане на таймера. Почти невъзможно е да се играе с този проблем.
Страхотна игра, но аз й дадох само 2 звезди, тъй като приложението постоянно осребрява пари. „Приложението е спряло“ Поправете тази грешка и ще увелича звездите.
Играта е тъпа, която играеш, но трябва да е като истинската игра ... това никога не знаеш кога печелиш, но компютърът винаги е главата на теб🤔🤔😒😒
Това е страхотна игра, лесна за следване, изглежда добре с класическия вид на Monopoly, но трябва да се съглася с някои отзиви, играта от 10 000pt просто изглежда твърде бърза..... Може би повиши броя на точките или добавете главорез игра..... НЕЩО.....
Обичам тази игра, единственият ми минус е, че искам целта да е по-висока 10 000 не е достатъчно Искам играта да продължи по-дълго За да донесе повече аспекти на монопола в ❤️
MONOPOLY Solitaire: Card Game Karta ijs
Единственото нещо, което би направило тази игра по-добра, е възможността да играете с приятели, които също я имат. Може би чрез Facebook или има начин да добавяте приятели директно през играта.