Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 22:01:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Classic - Brick Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Classic - Brick Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати монети ▞▞▞
▞▞▞ Brick Classic - Brick Game 2022 version ▞▞▞
Повинен мати можливість обертати блоки
Краще, якщо блоки можна обертати.
Все добре, але ви не отримуєте жодних бонусів чи наступних рівнів 😅
Просто ідеальне поєднання відпочинку та виклику. Також фонові звуки є додатковим стильним штрихом. Це краще, ніж деякі інші блокові головоломки, оскільки пропонує шматок для використання кожного разу, коли його кладуть. Також не вистачає цих дратівливих голосів, тому не потрібно вимикати звук. Я грав інші, але повернувся до цього. Хороша робота! Дякую
Чудово допомагає зняти весь стрес
Мені довелося почати з квадрата 1 після перевстановлення.
Бажаю, щоб не було доповнень.
Найкраща гра, з якою я коли-небудь стикався! Чудово тренувати мозок. Настійно рекомендується! Любіть це!
Люблю це. Ще більше хотілося б, якби я міг обертати частини перед тим, як їх розмістити
Це нормально, але швидко закінчуються ходи і не розважає вас довго
Brick Classic - Brick Game ปริศนา zpx
Звикає та розважає!
블록 퍼즐 : 보석 폭발 게임 퍼즐 zowy
Tik tok додає. Китайський додаток Не довіряй.
Це нормально, але досить нудно.
Щоб легко, але не можу знайти інших безкоштовних ігор, так що ви зробите
Я не бачу сенсу окрім того, як бити свій власний рекорд... і я продовжую зустрічатися з глухим кутом. Не знаю, просто дуже нудно. Можливо, якби були рівні та виклики, мені було б цікавіше. Хоча жодних збоїв чи лагів, так що це було приємно. Це просто нудно.
Реклама google duo робить додаток ризикованим. Оголошення розміщено внизу, занадто близько до кнопки "Назад/Меню". Більшу частину часу ви випадково відкриваєте програму google duo, і ви можете випадково набрати будь-кого. Використовуйте цю програму, лише якщо на вашому телефоні немає Google Duo.
Не оригінальна цегла. Нудно
Шукайте щось для моєї онуки, якій 5 років
Розслаблююча гра, але отримує 😴
Дуже хороша гра, грала із задоволенням!
Це вбиває нудьгу і скоротить час за цей час
Розваги для гравців, які вважають за краще грати без обмежень у часі кидання блоків. У мене все ще не вистачає часу, коли я не можу ефективно розставити блоки, але коли я шукаю спосіб провести час, це цікаво.
Не для мене
Brick Classic - Brick Game Слагалице lzvp
Супер весело. Чудово витратити трохи часу.
Це допомагає відволіктися від справ, особливо в цей напружений час
Ця гра не дуже складна, вона підійде для новачків, які хочуть грати
Мені дуже подобається ця гра. Це найкраща головоломка з блоками, в яку я грав. Мені особливо подобається, що нові п’єси постійно підживлюються, і гра може тривати довго. Ну принаймні до тих пір, поки жоден з шматків не підійде. Краще, ніж застрягти, коли дві частини не підходять. Це хороша можливість зіграти третє, очистити лінію і продовжити. Чудова гра. О так, і без реклами! Величезний плюс!
Майже 50-річний геймер, довгий час гравець у тетріс (хотів би я залишив старий візок Tengen, d'oh!) І моє враження тут подвійне: по-перше, це трохи нагадує мені стару доступну гру "Tringo" в рамках Second Life- в хорошому сенсі. По-друге, як «справжня» гра, це не вдається – щоразу, коли ви опинитеся в зав’язці, BC виручає вас, даючи фігури, щоб витягти вас – у мене 4 дні, і я все ще в своїй 1-й грі. Як посилення его, це вдається; Як виклик, краще залишити молодих (дуже молодих) для зміцнення впевненості.
Не так, як стара гра.. це мод
Вимкнення вистави недоступне
Чи захоплююча ця гра
Весело. Як Тетріс. Хотілося б, щоб я міг обертати блоки
Brick Classic-Gioco di mattoni Rompicapi get
Люблю кольори. Хотілося б обертати частини!
Добре, але; не чудово. Дозволити обертання блоків = чудово.
Буркнути не так приємно, вибачте, але це було недостатньо добре 👎👎👎 але 👍