Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:57:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות עוד מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
המשחק טוב וכל שאר הדברים טובים אבל צריכים להיות מטוסים אחרים לקנות והם באים עם רובים משלכם ואתם צריכים לצבוע למטוס שלנו התחלתי לשחק אתמול אז אני לא יודע אם אתה יש כבר וגם אתה צריך ודברים כמו טילים וצ'ופרים לבוא לעזור אבל אתה צריך להקיש איפה כדי לגרום להם לירות אם אתה תוסיף את הדברים האלה אני מאוד אודה לך 🙂.
שגיאת אחסון. בניין אומר שאני יכול לאחסן עד 75,000 אספקה, אבל אני מגביל ל-15,000, אותו דבר עם מתכת. BOOOOO!!!!! אז עם העדכון האחרון הם הכפילו את זמן הקירור ואת עלות הזהב עבור שידות רק כדי להכניס פרסומות. צריך לקרוא לך על זה!!
אני אוהב לשחק את המשחק המהנה והממכר הזה. עם זאת, קניתי "ארגז אייס" עבור 600 מטילי זהב, מה שהבטיח לפחות נשק "נדיר" אחד של שני כוכבים (בדרך כלל חזק יותר); במקום זאת קיבלתי חבורה של כלי נשק "לא שכיחים". הדירוג היה 5 אלמלא האכזבה הגדולה הזו.
משחק נחמד
משחק נהדר בסך הכל, ופשוט צורב זמן נהדר כשאין לך מה לעשות.אבל אנשים אחרים צדקו, נראה שהמשחק הזה הוא תופס כסף כמו רוב משחקי הסמארטפונים, אבל אתה זה באמת מעלה את זה עם פתיחת קופסה מוגבלת, עיכוב הזמן בין פתיחת התיבה לאיסוף משאבים מוגזם רק כדי להפיק את המרב צרכים בסיסיים. כמו שאמרתי יכול להיות כיף גם אם אתה לא מוציא כסף אבל אם אתה מחפש משחק לכבוש ולא לבזבז כסף זה לא בשבילך
אני חושב שזה משחק נחמד אבל הקרקיטורה מעפנה אש
ממש ממכר ומהנה חצי מהזמן. אני שונא את האקדח הכי חזק שלי הוא רמה 26 ולא יכול להרוג שום דבר. הנשקים מתחממים מהר במיוחד וההתקררות ארוכה לנצח. נראה שהשדרוגים לא מגדילים כלל את הנזק, אז זה נבון מאוד של זמן...
משחק ואודיו מציאותיים נהדרים. החסרון היחיד הוא שלוקח כל כך הרבה זמן לפתוח ארגזים, והזהב שנרכש מגיע לאט. אני מאוד נהנה מזה, אבל הם בהחלט רוצים שתוציא $$$ עבור שדרוגים. אני לא מהסוג שמפריז 10 דולר על פריט במשחק!!
זה משחק ממש טוב אין שום דבר רע בו מהניסיון שלי וזה כיף לשחק זה אם אין לך מה לעשות אבל בסך הכל משחק ממש כיף וטוב
מחירים מופקעים. כמו כל כך הרבה אפליקציות היום, זה הופך להשקעה. אנשים עשירים, ומי שרוצה להתעשר, אל תבזבזו את זמנם עם זה !?@$, אלא אם כן יש להם שליטה עצמית איתנה! זה לא סחורה, זה רק חור כסף שמאיים להכות שורשים על גבם של אנשים שהופכים עניים יותר. המובן מאליו אמר, משחק טוב, אירועי תגמול ברי השגה ורב גוני. משחק מהנה לבעלי שליטה עצמית.
כשעולים למעלה ומקבלים למשל את רובה המיני 7.62 התאכזבתי מאוד כשהוא הרבה פחות יעיל מה-5.56. בחיים האמיתיים זה פי 3 מהכדור. במשחק זה עושה בערך 30% פחות נזק. כנ"ל לגבי הרקטות וה-RPG. לא כיף במיוחד אם הציוד שלך הופך פחות יעיל ככל שהמשחק נעשה קשה יותר. אה, ואת הזומבי הגדול כמעט בלתי אפשרי להפיל קשה אם אתה משתמש ב"טובים יותר". האם תותח ה-30 מ"מ יעשה נזק שלילי? לרפא את הזומבים המטופשים?
מהנה ומשעשע. grindy tho ונראה שהוא רוצה שתשתמש במטבע המיוחד במשחק למרות הקלות (ההשוואתית) להשגה שלו. המודעות הן רק בונוסים וזה מדהים שאתה יכול למצוא משחק כזה שבו הוא לא חמדן נותן משחק מהנה מרתק (אם לא חוזר) שיכול לתגמל אותך. יש לו כמה היבטים של המתנה, אבל נראה שזה רק 3 שעות לכל היותר עבור ארגז. כל המשאבים דלים, זה אף פעם לא מרגיש שאני צריך להשיג אותם. שוב, משחק טוב.
Talking Tom Jetski 2 عمومی gmv
משחק נהדר!!
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ஆக்ஷன் vrn
בסך הכל זה טוב, אבל יש משימות שלא יתנו לך לנצח. אחד מהם הוא "מכת דיוק", ב"עמק אפור", בקשה... לא משנה מאיפה אתחיל, או אם אין זומבים תוקפים, הבניין, הכוחות יגידו "בונים בזזו, שותלים מטענים", בעוד סרגל התקדמות השלל ריק רק למחצה, ולבניין אין נזק תקיפה. מרגיש ממש מתוסכל, מכיוון שאני יכול בקלות לנצח את המשימה הזו.
המשחק (היה) ממש טוב, אבל אני בשלב בקמפיין שבו כל המשימות מלבד הירידה בעין המתה, הושלמו בקושי קשה. אבל עכשיו, כשאין לי עוד משימות חדשות לשחק ברמה בינונית או קשה, אני מקבל משאבים לאט מאוד, והעדכון האחרון הפך את זה למעשה לבלתי אפשרי אפילו לעבור את ביזת בניין ONE בעיר סיירה, הבינעירונית, Deadeye Descent , ומשימות עמק אפור, ברמה בינונית. תקן את זה עכשיו!!!!
שלם כדי לנצח עם תוספות וקול קריסות 90% מהזמן לאחר הוספת משחק. צריך לסגור את האפליקציה ולהפעיל מחדש כדי שהקול יחזור.
זה מה שהמשחק הזה כיף אז זה פשוט משעמם זה משחק מעולה אבל זה פשוט קרע מלכתחילה אתה פשוט טוחן וטחן ובנוסף כדי להבין שזה לא ריאלי אתה מצלם את הזומבי עם הקליבר הכי נמוך שיש לך השתמש גם במגזין החורים של ספינת התותחים כדי להרוג אולי שניים עד ארבעה זומבים כמו יאללה אולי 3.5 כוכבים אם אתה עושה את זה יותר מעניין ויותר מציאותי ועוד כלי נשק בספינת הנשק... ........ ................................................................ ....
לא כיף משחק מוגדר היטב עבור הקבוצות הראשונות של הרמות, אבל אז הם לא נותנים לך את הרובים הנכונים להמשיך הלאה לא שווה את זה.
משחק כבר זמן מה, זה בסדר. נתתי לו 4 כוכבים כי אני לא ממש שונא את זה. יש כמה נקודות חיוביות... לא ההתקפה המתמדת של הוספות אני למה יש שלושה כוכבים ולא 2 נשק מבחר הגון, לא עלייה הדרגתית מאוד בכוח. גרפיקה נהדרת... מפות זה כיף מוגבל במפות זה מצב עצוב שלא מאוד משלם לזכות, אלא אם כן אני צריך להוציא $100.00 סך הכל Meh
המשחק טוב, אבל יש לו חיסרון אחד ענק. למשימות יש מטרה אחת בלבד, והיא ביזת מחסנים. אם היו מטרות שונות כמו לכידת נקודה, הצלת ניצולים או סיפור, המשחק היה הרבה יותר טוב.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ஆக்ஷன் azy
כיף ובהחלט גורם לך לחזור עם השדרוג ולמצוא נשקים טובים יותר. החיסרון העיקרי הוא הארגזים, זמן המתנה לא אלוהים כדי לפתוח אותם אלא אם כן תשלם עבורם במטבע המשחק. לא יהיה רע אם זה היה מוקטן לסוג הארגז עם ארגזים נמוכים שנפתחים באמצעות איזושהי משימה צדדית. משהו כמו משימת הגנה מהירה. יהיה טוב שתהיה לך דרך לא בתשלום להאיץ כל ארגז אחר שכן ברגע שאתה מלא בארגזים, לשחק במשימה הוא חסר תועלת מכיוון שאף ארגזים אינם מתוגמלים.
זה התחיל בסדר. מאוד אהבתי את המשחק. הוצאתי $40 בערך במשחק מספר פעמים ביום. ביצעתי רכישה בטעות ויצרתי קשר עם תמיכת הלקוחות שלהם. הם הגיבו מהר מספיק וביקשו עותקים של הקבלה. צילמתי מסך של הקבלה. הם הגיבו ואמרו שכמות הזהב שיש לי פירושה שהשתמשתי בזהב מהרכישה. שלחתי הודעה חזרה ואמרתי שאפילו לא פתחתי את הרכישה שנשלחת לתיבת דואר נכנס. הם החזירו הודעה כדי לקבל שוב עותקים של הקבלה.
מיזוג חלק מהנשקים האלה הוא כאב בחלק האחורי. זו לא שיטה טובה להגביר את הכוח לכלי הנשק האלה. בנוסף, שלבי מצב ההישרדות נעשים קשים למדי כאשר אתה אפילו לא יכול לאחד את הנשקים האלה כמו שצריך
משחק טוב מאוד, אבל אני חושב שהם צריכים להרכיב את כל הנשקים מאותה קטגוריה/מחלקה/מערכת בדיוק, לקבוצות כך שלא תצטרכו לגלול כל כך רחוק למטה כדי לגרוט או לחפש כל כך כדי להתיך. סגנון סוג תיקיה. אולי להפחית את דרישות רמת הבניין במחנה, זה קצת גבוה מדי. זה כואב לבזבז מה שעשית על בניין קטן אחד תמורת מעט מאוד תמורה מהבניין הזה. אבל חוץ מאלה זה משחק מאוד מספק.
משחק טוב, מאוד מהנה ומלא המצאה, אני נהנה לשחק מדי יום. העיכוב היחיד שלי מלתת 5 כוכבים הוא בגלל שכמו אחרים, הכל עניין של תשלום עבור ארגזים כדי להצליח. אתה פוגע בקיר בהתקדמות שלך אם אתה לא משלם על כמה ארגזים. כמו כן, גרוע מזה, גם כאשר יש לך רגע חלש ורוכשים את הארגזים המיוחדים, לעיתים קרובות בסופו של דבר לא יהיה שווה את זה ותראה את הרכישה כחסרת ערך לחלוטין.
1.)תיבות שלל חסרות תועלת 2.) רק 4 נקודות עבורם 3.) 30 זהב או 3 שעות. לפתוח אותם 4.) בגלל שמספר 1 הוא עניין במשחק זה יותר מדי גס 5.) 1-4 גרם לי לאבד עניין 6.) אם אתה נתקל באותה בעיה. אל תדאג יש תרופה למספר 5... מחיקת המשחק הזה ריפאה אותי 😀
המשחק הזה מהנה אבל מערכות קופסת השלל מקולקלות והופכות את המשחק לכמעט בלתי ניתן לשחק. כנראה לא ישחק עד שזה יתוקן.
👍
כל הכבוד
כזה כיף!
אחלה משחק. שונה ומרענן
המשחק הכי טוב שיש!!!!!!!
משחק מגניב מאוד
זה מבושל, אין שום אסטרטגיה מעורבת בגלל החבלול. המשחק הזה היה בזבוז מוחלט של זמן וכסף. אל תטרח עם זה בהתחלה אתה חושב שיש אסטרטגיה מעורבת אבל אין הם פשוט מוסיפים עוד ועוד נקודות פגיעה כל יום מה שהופך את המשחק לחסר תועלת. זה בדיוק כמו אפליקציות להרוויח מזומן, זה אינו אלא הונאה ולא משחק.
זה משחק טוב יש כמה דברים שצריך לתקן בנייה מחדש של בית או מגדל מכונה או שדרוג מגדל מרגמה זה כדי להסתכן יקר ולחיצה על רובים זה קשה ואני אשמח אם תוסיפו אקדח אחר לספינת הנשק
מכניקת ירי ואסטרטגיה היו מהנים מלכתחילה. מערכת שדרוג נשק/חיילות מאפשרת לך רק למקסם את הדירוג בדרגת הנדירות של הפריט. סבירות נמוכה לנשק נדיר יותר מארגזים. הוצאת כסף אמיתי נותנת לך רק סיכוי קטן להשיג את מה שאתה צריך/רוצה. לפורום יש סרטונים מאנשים לפני הפחתת הסיכויים עם מקסימום כלי נשק אגדיים. גורם להתקדמות לסוף המשחק לארוך כ-4 שנים. אם אתה נהנה מהשחיקה וללא התקדמות, זה בשבילך.
משחק מרתק מאוד, רק המשחק צריך כמה שיפורים, כמו חיילי הקרקע ומערכת הקירור, זה נהיה מתסכל כשהחיילים הולכים לאט כאילו הם חושבים שספינת התותחים תגן עליהם מכל דבר, גם ללוחמה יש בעיות אתה יודע. כי אני מוציא על המשחק כמו כולם וזה אמור להיות מתגמל יותר. המשחק נראה מיושן ולא אוהב לראות את צוות המפתחים מנסה להמשיך לעדכן את המשחק עבור כלי נשק ופריטים חדשים, אבל בסך הכל עבודה מצוינת.
משחק קורע אין דברים כאלה
באמת רציתי לאהוב את זה, אבל אחי, החמצתם את כמות הכיף שזה היה יכול להיות אם הנזק היה יותר מציאותי. עצרתי והסרתי מיד כשראיתי את ספינת הנשק שלי צריכה לפגוע בכל זומבי שוב ושוב כדי להפיל את רף הבריאות שלו. מגוחך לחלוטין! תארו לעצמכם את הכיף אם הכנתם פי 10 מהזומבים והם פשוט התפוצצו בכל פעם שכדור פגע בהם, באותה דרך שבה גברים אמיתיים בחיים האמיתיים מתפוצצים כאשר סיבובי מזל"ט/הלו פוגעים בהם כפי שמוצג באינספור סרטונים.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Акционе sga
המשחק הזה הוא שילוב נהדר של אסטרטגיה ופנטזיה בחיים האמיתיים. זה עובר זמן נהדר, וזה באמת סוחף. הפרסומות לא כל כך מעולות, אבל המשחק מרשים. הייתי ממליץ על המשחק הזה לכל מי ש(כמוני), חנון צבאי ואוהב משחקים שדורשים ממך לחשוב ולהגיב. משחק נהדר!
הוצא כסף על ארגז נשק כדי לקבל נשק מסוג טוב יותר כדי להתקדם במשחק וקיבלתי נשק שכבר יש לי. בזבוז כסף על הארגז הזה. לא יהיה מוכן להוציא כסף בפעם הבאה.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action ciq