Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:54:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox xal aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Çox reklam adam. Əla, amma məncə ayaq videolarına baxmağı üstün tuturam, buna səbəb olacam😅.
Növbəti reklamdan əvvəl bir çox reklam üçün kifayət qədər oyun yoxdur
Hər 20 saniyədən bir reklamınız olmasa, bir ton daha yaxşı olardı. Bir müştərinin ortasında reklam. Müştəridən sonra reklam. Yeni alət, reklam istəyirsiniz. Elan elanı.
Gözəl oyun, lakin çoxlu reklamlar, oyunun ortasındakı reklamlar diqqəti yayındırır və oyunu vaxta dəyməz edir.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Ролевые tda
Gözəl, fenomenal, asılılıq yaradan !!! Doymaq olmur, animasiyalar möhtəşəmdir və oyun başqalarına bənzəmir. Aldığımdan bəri onu yerə qoymadım və ailə və dostlara tövsiyə etdim.
Bu oyun yaxşıdır, amma ona 2 verməyimin səbəbi odur ki, onun çoxlu reklamı var, mən başqaları ilə razıyam.
Foot Clinic - ASMR Feet Care 1.6.3 APK + Mod (Unlimited ...
Harika
Mən bu oyunu xoşlamıram, yaxşı deyil, amma yemək yeyirsinizsə və bu oyunu ödəyirsinizsə, özünüzü pis hiss edəcəksiniz
Reklamlarla ağlabatanlıqdan başqa... idarə edə bilməz..
Həqiqətən darıxdırıcı mən onlara nifrət edirəm Kaş ki, bu gecə bəziləri üçün nə olacaq, çünki bu tərəfi bəyənmirsinizsə, oyunu yükləyə bilərsiniz, bu oyunu yükləmək üçün sadəcə olaraq 10 dəfə bəyənmə düyməsini sıxmağınız kifayətdir ki, bu oyun həqiqətən gözəl proqramdır yaxşı amma bəziləri çox uzundur, ona görə də zəhmət olmasa bu mesajı alın, çünki mən sizə müraciət edirəm
Oyun oynadığınız zaman reklam yoxdur. Amma bu bir mən ətrafında oynamaq sonra onlara var. Oyunu silmək üzrəyəm dayandırmaq lazımdır.
Bu, təkrarlanır, amma yenə də vaxt öldürmək mənim üçün asılılıq yaradır. Bu oyunu oynayan hüceyrəmdə alətlər barmağımla ayaqlaşmır, bu da ən asan işləri çox çətinləşdirir.
Çox xoşagəlməz olan bu proqramlar çoxlu əlavələr və çox qüsurlu idi, tonlarla əlavələrlə qüsurlu bir oyunda qabıqlı ayaqları müalicə etməyi sevməsəniz tövsiyə etməyin.
O da titrəyəcək və şəbəkədə olsam daha bir şey reklam göstərəcək yoxsa yox çox pis proqramdır 😔 Nifrət edirəm 👿😠😡
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu ebsh
Beverly Jimmerson Mən bununla razıyam, dərini özünüzdə alətlərdən istifadə etmədən düzəltmək üçün çox yaxşı şansdır, mən ayaq klinikasından çox həzz aldım.
Qrafiklər bir qədər aşağı dərəcəlidir. Ən zəhlətökən tərəfi daimi reklamdır ki, bu, oyunu həqiqətən məhv edir
Həddindən artıq reklamlar bunu oynanılmaz edir
Çox gözəl
Səviyyələrə başlamaq, əlavələr əldə etmək, hətta oyunu dayandırmaq üçün NAHAHAT ETMƏYİN/SİLİNDİRİLMİŞ reklamlar. Oyun özünü reklam etmək üçün bir səviyyədə kəsildi! Oyun sadə idi, qrafika heyrətamiz deyildi, lakin ümumilikdə pis deyildi. Təəssüf ki, mən real oyundan daha çox reklamlara baxmağa vaxt sərf etmişəm. Musiqi bezdiricidir, onu söndürmək seçiminə görə tərtibatçıya təşəkkür edirəm. Lagı azaltmaq üçün vibrasiyaları söndürməli oldum, başqa cür oynaya bilməz
Keep reading this article to get to know how you can Download and Install one of the best Role Playing Game Foot Clinic - ASMR Feet Care for
həqiqətən əyləncəlidir mən ona 5 ulduz verdim! wi-fi yox idi amma işləyir
Əyləncəli amma çoxlu reklam!!
Sizin kimi çoxlu reklamlar var, həqiqətən də reklamları yavaşlatmağı xoşlamalısınız, çünki siz müştəri ilə məşğul olmağın ortasındasınız və sonra bir reklam açılır, bu, sadəcə olaraq zəhlətökəndir və reklamlarda həddindən artıq olur Ondan qurtulun. bir neçə reklam amma dörd müştəriyə 100 reklam etdiyim kimi deyil
Foot Clinic - ASMR Feet Care. Version: 1.6.1 APK - Updated: December 01, 2021. Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game.
OP
İyrənc pisdi.
Foot Clinic - ASMR Feet Care. 10 Mn+ · icon. Truck Driver – Truck Driving Games 2021. 1 Mn+ · icon. Virtual Single Mom Simulator: Family Mother Life.
Foot Clinic - ASMR Feet Care משחק תפקידים ayrf
Tamamilə dəhşətli. Reklamlarla batmış, alətlərin yarısından istifadə etmək çox çətindir və bu, sadəcə olaraq axmaqdır. Tövsiyə etməyin. Qaç
Həddindən artıq çox reklam. Hər turun əvvəlində bir reklam var. Mən daha çox vaxtımı oyunun özünü oynamağa, reklamlara baxmağa sərf etdim.
Oyun kimi, İSTİSNA-------- Mən məsləhətlər və ya bonuslar toplamağa çalışdığım zaman 99,99% yüklədiyimi bildirə bilmirəm.. ona görə də əsəbləşirəm və onu ötürürəm.. bu düzgün deyil ..
Zoom Foots & Clinics-dən həzz alıram. Bu Oyun Çox Gözəldir!
Reklamlarla həddindən artıq çox müdaxilə. Çox tez marağı itir. Baxmaq üçün oyundan daha çox pis reklamlar. Proqramı silmək barədə düşünürsən.
müştərilərin ayağında hər təmirdən sonra elanlar çılğındır. düzəldin və sonra ulduz reytinqini qaldıracağam.
Çox, çox reklam.
Foot Clinic - ASMR Feet Care பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் wsg
Gözəl oyun amma bütün Adz olmasaydı daha sərin ola bilərdi!! Burada hər dəfə bir səviyyəyə çatanda Adz gəlir və o, hətta reklam oynamaq üçün oyunun ortasında kəsilir. Smh, adz-dan nifrət edirəm. buna görə də bu proqrama 2 ulduz verirəm!
Mən 5 ulduz verərdim, amma davamlı olaraq 30 saniyədən 2 dəqiqəyə qədər, çox bezdirici reklamları görmək məcburiyyətindəyəm. Mən bir xəstəyə 1 hərəkət edə bilərəm, amma eyni xəstə üçün ikinci bir hərəkət lazımdırsa, başqa bir reklam görməliyəm, belə olmamalıdır. Reklamı azaldın və sizə 5 ulduz verəcəyəm. Dəyişməsə, bu oyunu siləcəm.
Bu gane super gülməli 😏😜😆
Yaxşı idi 😐
Candy Legend Casual kqpm
Biraz iyrəncdir ona gore 4 ulduz verdim.