Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:48:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oluşturucu kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Oldukça iyi bir oyun! Neredeyse hiç reklam olmaması ilginç! Çok eğlenceli ve tasarımları çok güzel!
Sıkıcı ve ne kadar seviye atlarsanız o kadar çok OP düşmanları özellikle kayaları kıran düşmanlardır.
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی iti
Lütfen oyunun bir hız düğmesi olmasını sağlayın, yavaştır ve harekete geçmesi gerekir
Eğitiminiz iyi değil, çok yavaş ve zorlayıcı, Öğreticiyi atlama seçeneğimiz olabilir mi? Bu puanımı yükseltmeye yeter. Ama puanım bir anlaşma değil ama lütfen öğretici hakkında bir şeyler yapın. TEŞEKKÜRLER
Tamam oynaması eğlenceli, zaman geçirmek için iyi! Ve en iyi kısmı, kazanmak için para yok! Bu yüzden Dev desteği için 2 kat hız satın aldım. 2x ile bile benim için hala yavaş! Bunu 5x ve ayrıca 5x jeton düşürme yapmanızı öneririm, aksi takdirde boom boom boom ve hiçbir şey yapmamak biraz sıkıcı 😴. Gplay başarılarını da eklersen harika olur! Umarım bu daha fazla oyuncuyu oynamaya teşvik eder! 😇✌️
Tamam iyi iyi, neden Google Play'e iyi durumdam şekildem??? O kadar kapsamlı tüm ticarethaneleri geniş kapsamlı olsun 1 kere de değil 2 kere ama hadi birincisini saymadığım yere bağlamamıştım ama buna bağlanmıştı. Bağladım ama yok puf oldu hesap puuf..
Buna oldukça komik olduğunu gördüğüm eklentilerden geldim ve aslında oyundan zevk alıyorum. ekler var, ancak hepsi isteğe bağlı görünüyor ve ödül veriyor. öğretici yaklaşık 2 dakika sürdü ve hızlıydı ama bana oynamak için bilmem gerekenleri söyledi. Bu sadece devam etmek için uzaklaşmam gereken bir şey değil, oyun üzerinde biraz etkim var ama tüm dikkatimi ilerlemeye harcamak zorunda değilim. Bayıldım!
çok güzel ama pvp modu ve yeni karakterler gelse çok güzel olur. Gelişen karakterler çok az arttırılmalı ve düşünülmelidir. olursa 5 * veririm.
Bu oyuna yalnızca iki yıldız verin çünkü ilerlemem aynı hesapta olsa bile farklı bir cihazdan yüklenmiyor😡
Birkaç gündür oynuyorum. Şimdiye kadar benim için ortalama. Seviye atlamak için tıklamaktan başka bir şey yapamazsınız, canavarları çağırmak için değerli taşları toplamak için oldukça uzun bir süre ezmeniz gerekir ve çağırma, hiç kullanmadığınız ortak canavarları tekrarladığı için oldukça hayal kırıklığı yaratıyor. Sahneyi geri sarmak veya başka bir göreve gitmek dışında canavarları değiştirme seçeneği yok. Mücevherleri toplamanın ne kadar zor olduğu düşünüldüğünde, dükkandaki fiyatlar da pahalı. Zamanda tekrarlayıcı olun
Son derece basit ve yavaş tempolu. Gerçekten ilginç yükseltme sistemleri yok ve genel olarak sadece hızlı bir para kapma.
Reklamlarınızı beğendim çünkü bu dürüst, basit ve tıklama tuzağı yoktu, insanlara zorlamadan veya tıklama tuzağı olmadan güzelce soran ilk geliştiricilersiniz, bu oyunu destekleyeceğim en azından reklamları izleyeceğim çünkü ben F2P oyuncusuyum, ben Bu oyunun gelecekte büyüyeceğinden eminim ve umarım discord topluluk sunucusu yaparsın çünkü ben her zaman discord'u her şeyden çok kullanırım
OYUN GÜZEL EFSANEVİLER BİR BAŞKA GÜZEL BİLMİYENLER İÇİN SÖYLİYİM EYER BİR ROBOTU gelirse SİZE YEŞİL birşey VERİRSE ONU KESİNLİKLE KABUL EDİN ÇÜNKÜ SAVAŞÇILARINIZ karakter AÇABİLİYORSUNUZ BENCE OYUNUN EN GÜZEL ŞEYİ ŞU OYUNUN Mesala oyundan ÇIKTINIZ OYUNA GİRDİĞİNİZDE PARA BİRİKİYOR VE KARAKTERLERİNİZ ÇOK ama çok GÜÇLENİYOR ŞİMDİ RANDOMMM DJDJEJJEJEJDJFJJFJFJFJHFHFHFHBFBFBFBBFBFBVFBHDHBHFBBEDJDGDJRHDRFBHJFR4HTIJJRGJKJGJFNGVJGTJJTJJRKGJKFJREJTEJEFJRKRJTGKJKJFKTJKRJGTJ STI TAMAM YETER
Kevin'i düzelt lütfen. 1 hasar ışını çekmeye devam edin. Nerf büyük bir öfke patlaması. O çok op.
Summoner's Greed Diskarte csrz
Bu oyun geliştiriciler ve dürüst reklamlar ve sanat tarzı nedeniyle harika. Ayrıca reklamları zorlamazlar (çoğu mobil oyun yapar) ve bir reklam izlerseniz sizi ödüllendirir. bu harika bir td oyunu
Harika bir oyun tek kötü yanı cihazınızdaki verileri yeni bir cihaza aktaramıyor olmanız, bu yüzden bu sorun çözülene kadar şimdilik 2 yıldız veriyorum.
Umut verici görünüyor, ancak fiyatlandırma her oyun gibi çok fazla ve kim 20 arkadaş bir yana, arkadaşlarını boşta bir oyun oynamaya davet ediyor.
Genel olarak oyun iyi ve harika fırsatlar sunmakta iyidir ve bu tür şeyleri satın almak size sadece kazanmak için para harcamanıza gerek kalmadan bir destek verir.
En kötü hizmet. Birkaç hafta önce bu oyundan bazı öğeler satın aldım, hala almadım. Onlara posta gönderdim, ancak ürünü almadım ya da haftalardır tek bir yanıt almadım.
OyunBHDDOJSKWİBDJFXJYDJEİSBLDİFKFOHSİWGDKHDNEİFSJXYFNİEVDKYFNDUGSXUBFJFHDJYFBEHEGDJDGDNİZTDJDYRNDJJSKWİBDJFXJYDJEİSBLDİFKFOHSİWGDKHDNEİFSJXYFNİEVDKYFNDUGSXUBFJFHDJYFBEHEGDJYDGDNİZTDKHDİFDİHDİJYDGDNİZTDKHSDJDTDJSJSJDBDNGDJDYRNDYCHDİFDİHDİFYDKDNİZTDKHZGDİFYDKDNİZTDG
Oyun çok kötü hep aynı karakterde geliyor o amaç 1
Güzel oyun küçük tatlış bir oyun
reklam çok
Harika ve eğlenceli bir konsept. Oynaması kolay! Tek sorun: efsanevi canavarlar ödemeden elde edilemez! Lütfen düzelt.
Kevin'in ultisi 1 hasar verir. Oyun, içeriğin yanında sıkıcı. Sadece bir kule savunması. Sorun yok, sanırım. Özellikle haftanın kulesini almaya çalışırken çok zor. Hangisi asla buna değmez. Bu sadece paranı harcamanı sağlamak için bir numara. Evrim sistemi pratikte yoktur. Bu bir alfa olsaydı şaşırmazdım. Oyununuzu bir android üzerinde kaydetmeye çalışmayın. Oyun sana izin vermez. Buz kraliçesi bir aldatmacadır ve kelimenin tam anlamıyla aşağılayıcıdır.
Güzel oyun ama çok fazla zorunlu reklam
Sadece benzersiz değil, aynı zamanda çok eğlenceli ve neredeyse sıkıcı değil. 10/10 bu oyunu başkaları için denemenizi tavsiye ederim.
Yüklenmiyor, lütfen indirmem için yardım edin!!!😢
🍌👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
oyun çok güzel size tavsiye ederim
Merhaba! Birkaç ay önce oynadığım andan itibaren bu oyunu kesinlikle sevdim ve beni şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor! Ama ne yazık ki bir zamanlar aklımda farklı bir oyun için depolama alanı olmadığı için kaldırmak zorunda kaldığım zamanlar oldu... Ama şimdi, yaratıcı reklamları gördükten sonra (bağımlı olmamın ilk nedeni buydu) Sadece tekrar kurmak zorunda kaldım! Bu çok harika! Ama son oyunumda tüm ilerlememi kaybettiğimi fark ettim... Tüm ilerlemeyi geri almanın bir yolu var mı?
2x hız için ödeme yapmak büyük bir hayır-hayır bu normal bir TD işlevidir, duraklatma düğmesi için bir sonraki ödeme ne olur?
월드 크래프트 : 블록 온라인 게임 어드벤처 xwi
Normal mod kötü ayarlanmış. Oynamamaktan (hazine sandığı) normal modu bitirdiğinizden daha fazla jeton alırsınız. İlk 2 haritanın normal ve kabusu, onu gerçekten yenmek için 0 ödüle sahiptir. Aynı zamanda, satıcılardan otomatik satın alma, taşlama için haritaları döngüleme vb. gibi birçok yaşam kalitesi güncellemesini de kaçırıyor. Bu nedenle oyun boşta durmaz Ve 560'lık reklamları izlemeyi kaçırırsanız, çok önemli efsanevi mücevherleri, yani haftalık başarıları kaçırırsınız. toplam 1690, yani 1/3'lük çağrıları kaybedersiniz
oyun biraz sıkıcı ama güzel
Reklam yok sadece kendinle ödül için izli ve td gibi oyunları
Umm... İncelemem nereye gitti!?! En son güncelleme, satın almalarımın yanı sıra TÜM ilerlememi kaybetmeme neden oldu. Birkaç canavarı maksimuma çıkarmak için harcadığım saatler ve para harcadığım eşyalar (2 kat hız artışı) birden ortadan kaybolduğu için üzgünüm! Çok basit olsa da eğlenceli, TD tarzı bir oyundu. Ancak ilerleme ve özellikle SATIN ALMA kayıpları benim için bir anlaşma kırıcı.
Siz istemedikçe reklam oynamayın, çok basit bir oyun, aynı zamanda kolay ve zorlu. zevk aldım. Yine de hızlı ileri sarma düğmesi olsaydı keşke. Şimdiye kadar sadece bir gün oynuyorum. Kule savunma oyunu. Küçük bir ipucu: En yavaş karakterlerinizi öne, en hızlı karakterlerinizi en sona koyun.
Summoner's Greed: Idle TD Hero रणनीति zeru
Güzel oyun oynayın Agassa kdkdjfjrjrjrmfkdkdkfjfjkfkrkrkrkjrkrkrkrkkrkrkrjdjdjdjjdkfkfkfkdkfkfkfkrkrıırırırırırırıorororıxjdjjxhdodnucjckdooxnxndjuvyıfodjrbcıhdjdlckjvjfnfkfkıfjfktktofogknfjfjfjtjjtıfkfbrınskfpejjrıfneıhfnfkmdkdkdkkfododkfjjfkdkfkdkdkkdkdkfkdkdkdkdkdıırırırdjfıjfjfıjfırornrjkrjrhrjrjjkdkdjfjrjrjrmfkdkdkfjfjkfkrkrkrkjrkrkrkrkkrkrkrjdjdjdjjdkfkfkfkdkfkfkfkrkrıırırırırırırıorororıxjdjjxhdodnucjckdooxnxndjuvyıfodjrbcıhdjdlckjvjfnfkfkıfjfktktofogknfjfjfjtjjtıfkfbrınskfpejjrıfneıhfnfk
Yavaş, sıkıcı, aptal mekanikler, aşırı tekrarlayan ama iyi yapılmış.
Yanlış reklam. 30 çağrı almak için bir reklam gördüm. Onları alamadım.
gerçekten bir oyun tavsiye ederim ben oyununda oynuyorum ilk açılımda ortak sonra nadir epik çıktı çok fazlayım ama olabilir devam edebilir dostlar bence güze bir çok bence çoo'uncu bölüm biraz zor ama gerçekten acaba o bölümü biraz daha kolay olabilirmiyiz ben düşünüyorum o bölümü yap ak için beş kere olabilir o zaman lütfen o bölümü bir değiştirelim o güzel olur neyse küçük indir ve daha hızlı para kasıksa iyi olabilir
Eğlenceli ama boşta ve aktif arasında oturuyor, özellikle başlangıçta daha hızlı ilerlemek istiyorsanız bir beceriyi çok kullanmanız gerekiyor. Canavar rastgeleleştirme adildir. Daha iyi canavarlar için ödeme yapmanız gerekiyor. Oyun, başladıktan hemen sonra hissettiren 30 patron dalgası etrafında zor. Belki de öğrenmeyi geliştirmek için daha iyi bir etki için canavarların nasıl kullanılacağına dair ipuçları ekleyin. Başka bir fikir, ekranınıza dokunduğunuz büyüleri, belki de bir mağaza öğesi olarak otomatik olarak hedefleyen bir işlev eklemektir.
TikTok'tan indirildi Oyun kullanıcı arayüzü süper temiz, öncül basit ve takip etmesi kolay ve genel olarak oyunu almak çok kolay ve güzel!
Çok güzel bir oyun görünümün çok güzel
Dürüst olmak gerekirse, bu oyunun reklamını her yerde gördüm ve bence bu sadece daha fazla indirme almanın bir yolu. ama sadece bu oyunu denedim ve gerçekten harika bir oyun. yeni bir oyuncuya ücretsiz 30 celp verme konusunda yalan söylemezler. ve oyun gerçekten ürpertici ve bana uygun. bu oyunu gerçekten tavsiye ederim. bu oyunu yapan herkese kocaman bir alkış 👍🤸 yazım yanlışı için özür dilerim, ingilizcesi henüz pek iyi değil :>
çok safra
Zevkli ve tatlı karakterler var
Tamam, tekrar tekrar aynı şey ama güzel bir boşta oyun, p2w değil, boşta oyunları seviyorsanız bunu seveceksiniz.
(Oyun kalitesini ne kadar sevdiğimi değil puanlıyorum) Sonunda tüm efsanevi geri döndüm, oyunun birçok hatası olmasına rağmen puanımı düşürmek zorunda kalacağım, hepsi size yardımcı oluyor ama yine de hataları var, bu da düşük olduğu anlamına geliyor kalite Bir ton paraya kadar efsanevi ve hatta efsanevi seçimim var evet seçim
İyi oyun. Reklamlar isteğe bağlıdır. İyi içerik. 5 yerine 3 vermemin sebebi dalgaların çok yavaş olması. 60 dalgalık bir koşuyu bitirmek 1 saat sürebilir. Bundan dolayı oynamamaktan sonra oynamamaktan daha fazla altın alırsınız.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Stratégiai játékok fniz