(Android/iOS) Asian Cooking Games: Star Chef εξαπατήσει τον κωδικό περισσότερα διακριτικά
Feb 16, 2022 21:44:52 GMT
Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:44:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει τον κωδικό περισσότερα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
renowned food and drinks chains, also ... The rough boys' games - even in ... stars above, the best gourmet restaurant in Mykonos serves.
Είναι πολύ καλό παιχνίδι σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχω ολοκληρώσει τον κόσμο της Ιαπωνίας και δεν παίρνω επερχόμενο restorent...;!!
Λατρεύω το παιχνίδι και είμαι εθισμένος. Το μόνο πράγμα που με εμποδίζει από το να δώσω αυτά τα 5 αστέρια είναι ο χρόνος που περνάω περιμένοντας να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την τελευταία φορά που έπαιξα εξαιτίας αυτού. Ενημερώστε το επόμενο συγκρότημα για να συνεχίσω να παίζω.
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μαγειρικής που έχω παίξει. Ωραίο UI. Όπως και άλλα παιχνίδια, δεν σας αναγκάζουν να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Οι αναβαθμίσεις δεν είναι τρελά ακριβές. Είναι ένα καλό δωρεάν παιχνίδι μαγειρικής
Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον στην αρχή μετά από λίγα επίπεδα σταμάτησε η δύναμή του. Απεγκατέστησα την εφαρμογή και την επανεγκατάσταση παρόλο που ήταν συγχρονισμένη με το Fb μου, έχασα όλα τα επίπεδα και έπρεπε να παίξω από την αρχή. Διορθώστε τα ΣΦΑΛΜΑΤΑ.
Sausage Wars.io อาร์เคด jvsp
Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα αναζωογονητικό και καλό παιχνίδι, αλλά παρατήρησα ότι κάθε φορά που το παίζω, το τηλέφωνό μου υπερθερμαίνεται. Νομίζω ότι το απεγκαθιστώ.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν πρόκειται για σκληρό επίπεδο, δεν μπορείς να κερδίσεις...ακόμα και αν το έκανες πιο γρήγορα
Δεν θα δώσω ποτέ πέντε αστέρια γιατί έχει καθυστερήσει η εγκατάσταση
εξαιρετικό παιχνίδι. Αγαπήστε αυτό. Τελείωσα όλα τα επίπεδα. Τώρα περιμένω να ανοίξει νέο εστιατόριο. Λέει ότι θα έρθει σύντομα... Αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Ευχαριστούμε για την προσθήκη νέων επιπέδων. Ολοκληρώθηκαν και τα 270 επίπεδα. Αναμονή για το επόμενο εστιατόριο να ανοίξει. 😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Ήμουν συνδεδεμένος μέσω του Facebook και έφτασα στο επίπεδο 87 και μετά πάγωσαν όλα. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση νομίζοντας ότι το παιχνίδι μου έχει αποθηκευτεί. Δεν ήταν. Έχω επιστρέψει στο επίπεδο 13 καταγράφοντας με το ίδιο Facebook και όλα τα νομίσματά μου έχουν φύγει. Ξόδεψα πολύ χρόνο και χρήμα σκεπτόμενος ότι το παιχνίδι μου σώθηκε
Αν και μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα πρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις για τις αναβαθμίσεις. Είμαι στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, αλλά ήμουν πολύ απογοητευμένος όταν προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση και δεν μου επέτρεψαν να κάνω τις δικές μου επιλογές. Ίσως επιτρέψετε περισσότερη ελευθερία με τις επιλογές αναβάθμισης.
Το επερχόμενο batara δεν με ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι 3 επίπεδα πάνω, αλλά 5 επίπεδα έρχονται σε 8 έως 10 ημέρες sara interest chala gaya 😠😡😠😠😠😠
το παιχνίδι είναι καλό...έχω 2 προβλήματα 1ο το "κλειδί στήθος" μου δεν ανοίγει πήρα 6 εκεί... το δεύτερο επιδόρπιο παράδεισος είναι πολύ ακριβό η αναβάθμιση αν και σχεδόν τελειώνω.. παρακαλώ ανοίξτε το στήθος του κλειδιού μου
Feel hotel mania & cooking madness! Learn hotel & restaurant experience in this highly addictive time-management game! Welcome to the Grand Hotel Empire!
Βαθμολογώ αυτήν την εφαρμογή με 4 αστέρια. Η εμπειρία είναι εξαιρετική και τα γραφικά είναι καλά, αλλά στοιβάστηκα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν υπάρχει ενημέρωση, ελπίζω να ενημερωθεί σύντομα, ώστε να μην απεγκαταστήσω αυτήν την εφαρμογή.
Παρά τα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο προγραμματιστής δεν κατάφερε να διορθώσει το σφάλμα, τελικά αποφάσισε να απεγκαταστήσει το παιχνίδι. Αντίο......
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
υπέροχο παιχνίδι που θα σας κρατήσει σε κίνηση και διασκέδαση
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!! Ένα μεγάλο προκλητικό παιχνίδι καθώς τα επίπεδα ανεβαίνουν!!
Η καλύτερη εφαρμογή μαγειρικής που έχω βρει μέχρι στιγμής. Τα επίπεδα δεν είναι γελοία δύσκολα ή κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Μου αρέσει που μπορείτε εύκολα να αγοράσετε τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε κερδίζοντας απλώς νομίσματα παίζοντας ξανά τα επίπεδα. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις, αλλά διαρκούν ως επί το πλείστον 5 δευτερόλεπτα, εκτός αν παρακολουθήσετε μία για να λάβετε ανταμοιβές.
Ωραίο παιχνίδι αλλά περιμένω νέα επίπεδα...Από 15 ημέρες...😢 Γι' αυτό δίνοντας 3 αστέρια
έμεινα στο επίπεδο 90. δεν μπορώ να ανοίξω το νέο ιαπωνικό resto παρόλο που είμαι ήδη ενημερωμένος 😑
λήψη Chef Story : Food truck fast restaurant από 6G Lab apk ...
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν με αφήνει να παίξω μετά το επίπεδο 340. οπότε το απεγκατέστησα
Food Truck Chef - Cooking Game - Αρχική σελίδα | Facebook
Λοιπόν αυτό είναι για μένα!!!! Κράπολα κραπόλα !!!! Λαμβάνετε διαφημίσεις όταν δεν σας ζητούνται 4 !!! Τα σκληρά lvl μπορούν να είναι σε κάθε lvl!!!: τότε σας ζητείται να ανοίξετε το κουτί ή να το χάσετε !!!!! Δοκιμάστε να ανοίξετε το κουτί, δεν υπάρχουν διαθέσιμες διαφημίσεις!!! Θα μπορούσε να τα προσθέσουν όταν δεν τους ζητηθεί!!!! ΖΕΡΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΔΥΝΑΜΕΝΑ ΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΤΑΜΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΣΤΕΡΙ !!!!
Γεια, παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 1 χρόνο... Αλλά τώρα είναι δύσκολο να κερδίσω ένα επίπεδο... Για κάθε επίπεδο πρέπει να χρησιμοποιώ booster😡... Παρακαλώ, διορθώστε το
Καλό παιχνίδι όταν θα υπάρχουν περισσότερα επίπεδα; Επίσης, όταν υπάρχουν νέα επίπεδα, το amybody που έχει ήδη οριστεί για τα νέα επίπεδα θα έχει μισό μισό απεριόριστες ζωές;
Indian Cooking Star 2.7.5 Download Android APK | Aptoide
Μου αρέσει..😊Εθιστικό και ενδιαφέρον🤩 αλλά οι ζωές γεμίζουν πολύ αργά..🙄😕
επόμενο επίπεδο pls
Είναι ωραίο, αλλά από τώρα, μόλις φτάσετε στο επίπεδο 59 σταματά. Ωστόσο, δείχνει το επερχόμενο εστιατόριο. Περίμενα μια βδομάδα τώρα να προχωρήσω....
Γεια σας, Πότε θα είναι διαθέσιμο το επόμενο επίπεδο μετά την Ταϊλάνδη; Περιμένοντας με αγωνία έχουν περάσει μερικές εβδομάδες τώρα.
Asian Cooking Games: Star Chef Zręcznościowe udbz
Το παιχνίδι ήταν καλό μέχρι να φτάσετε στο τελευταίο επίπεδο και στη συνέχεια το κάνουν εξαιρετικά δύσκολο να παίξετε
Πολύ ωραίο παιχνίδι
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά αποτυγχάνω να συνεχίσω και ολοκλήρωσα το επίπεδο Ινδίας και πήρα και τα 60 κλειδιά, που χρειάζονται για το επόμενο εστιατόριο.
Asian Cook Star: Game Memasak Arkade zgj
Παιχνίδι Suka ada Suara iklan di tengah2.
아시아 요리 게임: Asian Cooking Star 아케이드 xwjq
Μου αρέσει πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Οι διαφημίσεις είναι πολύ καλύτερες, ταξίδευα και πήρα διαφημίσεις για κάθε περιοχή. Ωστόσο, έχω κολλήσει στο Tandoori Palace. Είμαι γρήγορος στο να κάνω κλικ στο φαγητό, αλλά ο κύκλος χωρίς τρόπο προετοιμασίας και αποθήκευσης τουλάχιστον 3 μερίδων έχει καταστρέψει τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι πολύ μεγάλος και ο αριθμός των ενισχυτών που απαιτούνται για τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του επιπέδου είναι εξωφρενικός. Σπάνια χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τα ενισχυτικά μου, αλλά πέρασα τα κοσμήματά μου αρκετά γρήγορα, πολύ γρήγορα.
Γεια..επίπεδο 295-2 απαιτεί να ολοκληρώσουμε 82 πιάτα με μόνο 13 πελάτες. Είναι αδύνατο για εμάς να ολοκληρώσουμε αυτό το επίπεδο χωρίς να χρησιμοποιήσουμε εκατοντάδες διαμάντια μόνο και μόνο για να προσθέσουμε επιπλέον 3 πελάτες για 30 διαμάντια. Εκτιμήστε εάν μπορείτε να εξετάσετε αυτό το επίπεδο. Σας ευχαριστώ
game (n) /ɡeɪm/. ❖ παιχνίδι a fun activity or sport; a part of a sports competition • Would ... ➣cook (n), cooker (n), cookery (n) ... ➣Asian (n, adj).
Το φαγητό φαίνεται πολύ καλό. Όταν πραγματοποιήσω κύλιση και τελειώσω το προηγούμενο στάδιο, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα μου πει ότι θα παίξω το πιο πρόσφατο στάδιο, το οποίο νομίζω ότι είναι πραγματικά ενοχλητικό. Δεν υπάρχει κανένα διοικητικό συμβούλιο που να το κάνει λιγότερο ανταγωνιστικό και να μην φαίνεται πραγματικά πολύ χρήσιμο
Όταν έφτασα στον δεύτερο κόσμο, λέει ότι η φόρτωση απέτυχε. Δεν συνιστώ αυτό το παιχνίδι
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και αρκετά βατό ώστε να σε διασκεδάζει χωρίς να σε αγχώνει. Μπράβο παιδιά!!! Μπράβο και για το γεγονός ότι προσθέτετε κάθε φορά καινούργιες πίστες και έτσι συνεχίζω να διασκεδάζω με το παιχνίδι σας.
Τέλειο παιχνίδι!!!
Asian Cooking Games: Star Chef آرکیڈ ytq
Χρειάζομαι το Montpelier, σταματώ το παιχνίδι χωρίς βίντεο
το παιχνίδι είναι σκόπιμα αργό, έτσι ώστε να μην μπορείτε να επιτύχετε στόχους. ακόμα και όταν εξυπηρετείτε όλους τους πελάτες λέει ότι δεν πετύχατε τον στόχο. (πραγματική ανατροπή)
Κι εγώ δεν μπορώ να ανοίξω το σεντούκι του θησαυρού μου. Διορθώστε το σύντομα. Ευχαριστώ
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά έχω ήδη τελειώσει όλα τα επίπεδα. Πότε θα ανεβάσει τα νέα επίπεδα; Περίμενα τώρα τόσο καιρό. Σχεδιάζω να απεγκαταστήσω γιατί απλώς χρησιμοποιεί τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου μου, αλλά δεν μπορώ να παίξω πια το παιχνίδι. Ελπίζω να το ανεβάσετε το συντομότερο δυνατόν διαφορετικά θα το απεγκαταστήσω.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αλλά, μετά το τέλος με την Ινδονησία, γιατί δεν υπάρχει άλλος κόσμος; Απλώς υπάρχει κείμενο "προσεχώς". Wating για δύο ημέρες, ακόμα "έρχεται σύντομα". Δεν μπορώ να παίξω τον επόμενο κόσμο.