Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:38:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Ово ми се свидело до последњег ажурирања. Сада је превише огласа. Знам да морате да ставите огласе, али после СВАКЕ појединачне слике је смешно. И сада морам скоро да провучем прст кроз екран да обојим одређене области. Такође ми се не свиђа што нема разноликости на сликама људи. Није свет блед као сви ваши људи на сликама. Избрисаћу га ако се ово настави. *Брисање. Превише огласа. Тако досадно.
Свиђају ми се избори слика у апликацији, али постоје неки заиста одвратни, крвави огласи који уништавају читав доживљај онога што би требало да буде опуштајуће. Под крвљу, мислим на крв и скоро као нападе страха од скока на екрану. Ни ово уопште није као типичан РПГ. Ово је потпуно другачији стил огласа, стил игре који се никада није учитао на мој уређај. Да, реклама за неку другу апликацију је претерана и заиста квари смиреност. Оцениће више када оглас нестане.
Ектра
Некада сам волео ову апликацију. Али сви стални огласи учинили су то ноћном мором. Деинсталирао сам апликацију.
Глупо прелако је
Веома уживам у овој апликацији. Ово је била моја омиљена апликација од свих осталих боја по бројевима, међутим, мало сам разочаран, не осећам се као да има довољно инклузивности...сигурно постоји слика других религија/пракса, ПОЦ, староседелаца и садржај који се односи на ЛГБТК+, али бих лично волео да видим више тог садржаја како бих могао да имам једну апликацију за бојење која покрива све моје жеље!
Пре него што било шта кажем, желео бих да се извиним ако се жалим на функцију која је увек била ту, и ако је била друга верзија.Пре неколико месеци сам преузео ову апликацију. Тада сте заправо морали сами да унесете све детаље, али сада они раде већину сенчења уместо вас, и само морате да кликнете на велике делове празнине. Не видим ништа лоше у овоме, али сећам се радост коју сам увек имао када сам завршио један од тих цртежа. Једноставно не добијам исту радост од тога.
боље
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société efhh
волео сам овај програм до најновијег ажурирања, а затим је почео да има проблема са рушењем и замрзавањем. Тако да сам га деинсталирао, а онда сам га тешко пронашао због промене иконе. Коначно сам га пронашао и поново га инсталирао. Сада је нестала свака слика коју сам већ обојила. што претпостављам да би било у реду осим што сам обојио све слике осим оних које су излазиле свакодневно и имао сам два или три дана за бојење. Радио сам на њима када сам почео да имам проблеме. Како да добијем своје слике.
Паинт би Нумбер је заиста забавна и угодна игра! Свиђа ми се како можете да сачувате слике и учините их својом позадином или сликом профила. Имају запањујуће боје и прелепе слике које можете изабрати! Имам само једну замерку, а то је да упркос томе што пише, НЕ МОЖЕТЕ да бојите или играте игру офлајн или без вифи-а. Можете отићи до њега и погледати слике, али заправо не можете ништа да урадите. Ипак, топло га препоручујем!
Игрица је супер предобра је играм је и уопсте ми није досадила
Ово је далеко најбоља игра слика по бројевима коју сам пробао. Уреди, морао сам да променим своју рецензију са 5 звездица на 3 јер се апликација стално поново покреће
Одлична апликација
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре qoq
Релакс И опустено
Заиста уживам у овој апликацији. Постоји велики избор слика и веома је једноставан за коришћење. Овде сам ипак да пријавим проблем који је остао нерешен. Постоје значке у апликацији коју зарађујете приликом бојења. Једна значка, „Инки треасуре хунтер“ је прислушкивана откако сам преузео игру пре отприлике месец дана. Контактирао сам корисничку подршку и чак укључио слику, али нико није помогао.
Ово ажурирање је побољшало ову апликацију 10000%. Озбиљно сам размишљао да га деинсталирам пре ажурирања јер иако су слике сјајне, бројеви се у почетку нису увек испунили. Морао сам да пролазим кроз то изнова и изнова да бих их натерао да се појаве ако се икада појаве. Често сам фрустрирано одустајао од слике. Након ажурирања, још увек имам сјајне слике које САДА могу да завршим. Одличан посао на ажурирању!!!!
у реду као обичан него специјалитети, али наговештаји понестају, приметите не једну корњачу или друге корњаче и имате неколико жаба, све остало је одлично, али желим више од моја омиљена два плус видео сам и неколико колибрија. Не могу да се упустим у велики изазов или да постанем премиум, али волим оно што могу.
Заиста ми се свиђа ова игра и волим специјалитете. Слике су заиста лепе, али имам две замерке. Прво, као што су многи рекли, неке делове је изузетно тешко пронаћи. И друго, некако желим да графика пуњења буде другачија. Сматрам да је много умирујуће када се чини да боја само клизи на месту, а не само да је ту.
😬😬😬😬
Paint by Number Coloring Games Board uiyr
Волим ову апликацију. Имао га годинама. Из ведра неба данас је почело да ми даје Трампове огласе! (и пре него што окривите алгоритам за рударење података мог телефона, ја сам ИЗУЗЕТНО либералан и не видим ове огласе нигде другде). Произвођачи могу да подрже кога хоће, али ја нећу подржати ап-а који подржава ово расистичко ђубре... Избрисано. Покушао поново недавно. Уопште неће радити ван мреже! Апликација за смеће....
Неуредна графика. Када „зумирате“ ближе цртеж да бисте потражили или број, он није једноставан или оштар, као у другим апликацијама боја по број. Чини се да је графика више пута "преслагана" и/или "сечена и залепљена" изнова и изнова да изгледа заиста неуредно и неуредно! Али, свиђа ми се начин на који се попуњава када лепим боју. Као и елиминисање попуњених бројева боја. Превише реклама. Увек сам уживао у цртању, али не волим аљкаве. Деинсталирано.
Ова игра је тако забавна и има сјајну графику. Постоје додаци, али ако платите, нећете их имати. Волим све различите слике и боје. Једна звездица која недостаје је због тога колико простора користи и не можете да пренесете игру на своју СД картицу. Ако желите баш овакву игру, али можете да се пребаците на СД картицу, онда вам предлажем игру под називом „Бојанка“.
Добра бојаница
Најлепша и најбоља апликација икада! Права за бојење слика, па чак и за позадину, мени забавна, опуштајућа и никада ми не досади. ❤😍🥰
Некада сам волео ову апликацију, али недавно је почела да се замрзава, а затим да се руши и изгубим сав напредак на слици! Драгуљи се губе и морао бих поново да покренем слику !! Послао сам повратне информације, али ништа се није догодило без одговора када могу да играм Свиђа ми се апликација!!
Заиста ми се свиђају фотографије, изгледају стварно стварно када се све заврше одлично сликају 🎨 само тако наставите
Castle Clash: Guild Royale Strategi qjos
Забавно, опуштајуће...поједине слике изненаде на крају својом лепотом.
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société mes
Након најновијег ажурирања, има много више огласа. Могао бих да прођем кроз то, али сада постоје и огласи који заузимају цео екран и не дозвољавају вам да кликнете ни након што чекате више од 1 мин. Морам принудно да затворим апликацију и само се надам да ћу следећи пут добити оглас на који могу да кликнем. Проводио сам сате сваки дан на овој апликацији, али сада је цело искуство уништено, једва да је употребљиво
Тако је опуштајућа игрица😱
Одлична игрица пуно сам одбијала ***** Супеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Волим ову апликацију за бојење. Не могу да престанем да фарбам.
Опуштајуће. И веома лепо.
Волим ову игру, веома је забавна и изазива зависност. Играм се већ неко време и 100% мислим да би требало да покушате ако волите да бојите слику и гледате како оживљава!