Post by pochalanggastsa on Feb 16, 2022 21:26:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх голд ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
било је забавно и заразно, али се заглавио на нивоу 48. Чини се да не постоји начин да се заврши задатак у оквиру додељених потеза па сам га деинсталирао.
Domaća igra Home Design Game V 1.5.16 MOD APK - APK Google
Добила би 5 звездица када би се потрудили да отклоните све грешке у игрици... Само обрише све што сте купили и врати вас на почетак!!!
Спуштам оцену са 3 на 2 јер не могу да прођем даље од друге собе. Слажем се са другим рецензентима да би много помогло ако би ракета погодила нешто корисно. Одабрао сам ову игру због аспекта дизајна собе, али већину времена проводим покушавајући да победим одговарајући део. Ако се нешто ускоро не промени, вероватно ћу деинсталирати игру. Хомесцапес и Гарденсцапес су много боље 5-☆ игре.
Волим да играм, али не могу да победим у утакмици и тек сам на првом нивоу. Сигурно би произвођачи игара могли смислити друге мини игре за играње.
Волим ову игру! То ме чини одговорним за рад и сарадњу са другим компанијама из свих земаља широм света! Ја волим ово! Препоручујем ову игру деци да науче још неке забавне нове ствари да науче како би била интелигентна, независна и вредна! Хвала креатору што нам је пружио такву забаву! 😍😀👌🤗
My Talking Tom Friends v2.1.1.6166 Mod (Neograničeni novac) Apk ... Homecraft Home Design Game v1.33.8 Mod (Neograničeni zlatnici + Dijamanti + Životi) Apk.
подударна игра је у реду, део је добар за украшавање, али ствари су толико скупе да је све подударна игра и мало украшавања
Превише куповина у апликацији. Није вредно толико новца да се потроши на једну игру. То је смешно.
SUSTAINABLE DEVELOPMENT: crisis or regulation?
Ваши предмети за украшавање су прескупи. Нема довољно новчића зарађеног када играте те смешне игре које вам не дају ни пола шансе да победите без куповине додатног времена за игру. Ову игру треба избацити у смеће или променити.
Моја апликација не ради када одем у нову собу, више не ради
Није оно што сам очекивао, само ствари које су изгледале добро од неколико ствари које сам урадио су под и прозори, све опције за ормар су биле смеће, а нацрт није чинио радњу вредним мог времена.
На нивоу 1462 рекламе које вам дају додатне потезе не раде. Рекламе су кварне. Натера вас да гледате рекламу, а онда се она једноставно замрзне. Нема довољно покрета.
Изазовно и слатко. Недавно су обезбеђене опције за зараду додатних окрета и неограничених живота приликом ажурирања игре. Само тако настави! Волите ову игру!
одлична апликација, само се заглавила на нивоу 64 заувек!
Мрзите своје ракете. Ако то не помаже и само идете било где насумично, зашто бисте је уопште креирали.. Ракета друге игре је корисна.. Ваша игра је претешка и играње је тако досадно.
Уживао сам у овој игри неколико година и заиста ми се свиђају нова ажурирања.
Не разумем зашто сам одједном приморан да гледам рекламе пре него што мој ниво почне? Гледам огласе по избору и да бих имао користи од њих. Зашто су ми сада присиљени? Ако се ово настави, дефинитивно бришем онолико колико уживам у игри. Нисам овде због принудних избора
Не могу да украсим ову собу. Деинсталирам ову игру. Зашто се уопште трудити да га ставите у продавницу апликација. Апсолутно незадовољан овом игром. Промените начин на који играте. Било је забавно на почетку, али сам завршио са покушајима да завршим ниво.
Волео бих да нисам оценио игру са једном звездицом. Прошао сам све дизајне за украшавање. када то завршите, заглавили сте се само са играњем игре и без више дизајна
Ова игра не ради сваки пут када треба да отворим нову локацију, виси на ажурирању и не ради ништа 😠😠😠
Заиста ми се свиђа ова игра. Има прелеп намештај за избор, а меч 3 је довољно изазован да ме задржи у игри.. треба ми још нивоа!!
То је пристојна игра. Било би много боље да добијете појачања након што завршите најмање 3 рунде. Веома фрустрирајуће имати само још једну фигуру за победу и не можете да је добијете. Морате платити новац за појачања. Никад нисам довољно фрустриран да потрошим прави новац. Бришем јер се осећам као да ћу заувек остати на овом нивоу.
То је добра игра и има лепу графику, али када изађете из живота нема начина да тражите помоћ од пријатеља.... Надам се да ће то бити имплементирано, такође нема поклона за појачиваче снаге. 😢😢😢
Супер игрица,оозавам је!!!!
Забавно је играти ову игру јер је то веома интересантна игра и веома забавна игра, а такође је лака, али не све јер је помало зезнута
Нема много времена за дизајн, између покушаја да зарадите кредитне токене за куповину намештаја. Веома забавно првог дана, а онда све фрустрирајуће. Не знам зашто је тако тешко играти, јер бих иначе могао да играм цео дан. Деинсталирање.
Крадете потезе!!!!
Free download of gitty game vector graphics and illustrations
Вау! Ово је игра коју сам тражио! Усуђујем се да преузмете ово одмах и нећете пожалити због дизајна, отмјеног намештаја, ликова и још много тога! Веома је зависно од играња и веома је задовољавајуће❤❤❤
Волим ову игру, једна је од мојих омиљених. Само бих волео да добијеш дневну награду за играње. С времена на време појавиће се точак. Али мислим да би требало да будете у могућности да свакодневно добијате дијаманте или алате за помоћ.
Игра је добра, али не свиђа ми се идеја стављања водених жигова на снимљену фотографију. Ово је бол у оку.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Igranje vlog yuo
Engineering - Univerzitet u Beogradu Tehnički fakultet Bor
Homecraft - Home Design Game Alkalmi ihvs
Homecraft - Home Design Game Jocuri obișnuite rogt
Homecraft - Home Design Game Thông thường blx
Homecraft - Home Design Game કેઝ્યુઅલ ggqt
Волим игру, али ракете су веома фрустрирајуће, ја сам на нивоу 664 и преостао ми је 1 потез и потребна ми је 1 плава плочица, лансирао сам ракету и уместо да погоди плаву плочицу, пошто се померила наниже, погодила је тамо где је била раније померајући се, ракете уопште нису од помоћи, уместо да ударају у плочице које би биле од највеће помоћи које су погодиле насумично, поправите их.
У почетку је ова игра била изузетно забавна. Одлична графика и избор декора, нивои изазовни, али пролазни. ДОК не достигнем ниво 89, заглавио сам данима и као што каже друга рецензија, нема подстицаја да наставим тако да ћу деинсталирати.
игра је почела веома лепо и забавно. Али сада је то веома фрустрирајуће. Ако је дизајнирана да натера људе да плате, иако ми се игра свиђа, ја ћу је обрисати.
Одлично
Игра је ВЕОМА тешка за играње!! Нижи нивои су лаки, али када се померите навише... друга прича. Молим вас дајте више увида у „покрете у игри и како да маневришете“ за мене је то био меч нагађања. Избрисао сам апликацију.