(iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight کد تقلب سنگهای بی نهایت
Feb 10, 2022 0:51:15 GMT
Post by beicocenmarcvi on Feb 10, 2022 0:51:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
apk (پول نامحدود / جواهرات / قفل).
تنها مشکل این است که شخصیت های ناروتو به هیچ وجه به شخصیت های توپ اژدها نزدیک نیستند. و برای کسی مثل من که دراگون بال را ندیده است، بازی با شخصیت های ناروتو لذت بخش است، اما آنها در مقایسه با شخصیت های اژدها بسیار ضعیف هستند. من فقط از شما می خواهم که شخصیت های توپ اژدها را با شخصیت های ناروتو برابر کنید. و همچنین شخصیت های ناروتو بیشتری مانند هاشیراما، مادارا، ایتاچی، میناتو، درد. و حکیم وزغ بزرگ جیرایا.
من از کشتن دست می کشم و می توانم بازی را متوقف کنم، اما گیر کردم. این یک اشکال بود، لطفاً اکنون آن را برطرف کنید، بنابراین یک بازی 5 ستاره به آن می دهم.
بازی بسیار خوبی است اما می توانید یک حالت آنلاین اضافه کنید. یا سروری که در آن بتوانید کدی را برای دوستان خود قرار دهید تا برای همه رایگان بازی کنند یا 1v1؟ بازی کردن چه فایده ای دارد اگر حالت داستانی را تمام کردید، بیشتر از آن اضافه نکنید، خسته کننده است، چند پخش کننده اضافه کنید. علاوه بر این من عاشق بازی زیبا هستم
مسخره س بابا تف توش
یک بازی عالی است، گرافیک واقعاً خوب است، اما دلیلی وجود دارد که تبلیغات 30 ثانیه ای هستند و شخصیت های خرید لطفاً از تبلیغات استفاده کنید و شخصیت ها را کمی گران کنید اگر این کار را انجام دهید، همه 5 ستاره دریافت خواهید کرد و من واقعاً آن را می خواهم. چند نفره
بازی خوبی است اما مردم به سختی می توانند آن را فریب دهند. خسته کننده است وقتی مردم آن را به هم می زنند و می توانند شما را مجبور به هجوم بی پایانی از حملات غوغا کنند. بد است وقتی خوب کار می کنی و بعد یک بار بهت ضربه می زنند و بقیه زمان نمی توانی جواب بدهی یا کاری انجام بدهی.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Märulimängud blu
این بازیها کنترل را به خوبی نمیکشند و قدرتها را فقط پونه میکنند و برنده شدن و به دست آوردن پول بسیار دشوار است به علاوه شما فقط میتوانید یک مسابقه را برای چهار دقیقه بازی کنید.
داداش ..... این بازی خوبه ولی AIهای تو بازی شکست ناپذیره و این بازی پول 2 بردی هستش که میدونی لذت زیادی نداره🙄
Carrom Pool: Disc Game ورزشی hfp
مسدود کردن در این بازی بسیار آسان است، حتی در سخت ترین سطح دشواری، به دلیل شکستی که توسط یک حمله ترکیبی انجام می شود، بسیار آسان است. لطفاً این را تغییر دهید وگرنه بازی هرگز به اندازه کافی چالش برانگیز نخواهد بود.
دانلود Dragon Shadow Battle Warriors 1.3.50 بازی اکشن ...
این بازی قبل از میلاد بسیار بد است. شکست دادن همه Boss ها سخت است، من قهرمانان زیادی دارم و همیشه تمرین می کنم و باختم و سوء استفاده را بیهوش می کنم، به همین دلیل است که من همیشه مبهوت می شوم.
این بازی حرف نداره
من به آن 3 ستاره می دهم زیرا من glitch back bc را می خواهم که خیلی جالب است اما توسعه دهنده آن را برطرف می کند.
من رتبه 3 را دادم زیرا هنوز نیاز به به روز رسانی دارد، قهرمانان باید ارتقا داده شوند تا بتواند با قهرمانان مبارزه کند یا اتاق تمرین بتواند آنها را به دست آورد. با سایر بازیکنان
این یک بازی عالی است اما در حالت PvP همان الگوی و همان قفل است که هر بار مشت، پانچ، پانچ، انفجار، پانچ، پانچ، منفجر، انفجار است و آنها این کار را ادامه میدهند تا زمانی که برنده شوند. 5 ستاره تا زمانی که بتوانیم یک انتقال فوری یا چیزی شبیه به آن دریافت کنیم تا از آن قفل خارج شویم
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight برای ...
تازه نصب کردم بعد از ستاره آخر و نظر می دهم
بازی سرگرم کننده است، اما برخی از تبلیغات (مخصوصاً Word Cash) بازی را خراب می کنند و باعث می شوند آن را دوباره تنظیم کنم. نیاز به تعمیر دارد
بدون تبلیغات پرداخت می شود و من هنوز هم به طور مداوم بعد از هر سطح آگهی دریافت می کنم. یک بازی کوچک سرگرم کننده برای گذراندن زمان، اما اگر هنوز در هر مسابقه تبلیغات دریافت می کنید، چرا برای هیچ تبلیغاتی هزینه نکنید.
وقتی به بازی کردن ادامه میدهی خیلی خستهکننده است. لطفاً بلوک را تغییر دهید مانند زمانی که به بلوک ضربه می زنید در حالی که دشمن به شما حمله می کند. لطفاً مقداری تله پورت مانند naruto در ps2 اضافه کنید
- Gameplay Trailer (Android Game),تریلر بازی Stickman Fight: The Game,بازی Stick Fight: Shadow Warrior Stickman Game,Stick Fight The Game
دم شما گرم یاد گذشتهم برای اولین بار شورش درشهر با سگا بازی کردم. همون حس هیجان انگیز،مرسی.
۴۶۴۶۶۲۵ ۴۵۳
این بازی را دوست دارم، اما من دوست ندارم که چگونه باید بعد از هر مسابقه یک تبلیغ را در استوری تماشا کنید، لطفاً آن را طوری بسازید که بعد از هر مسابقه دیگری یک تبلیغ تماشا کنید، اما در کل بازی خوب
من به ندرت به بازیها امتیاز میدهم، اما این بازی از نظر تبلیغاتی خوب است و گیمپلی واقعاً خوبی دارد.
خیلی باحاله خیلی خوبه پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید
بازی خوب من در 4 سالگی این بازی را بازی می کردم بازی خوبی بود اما نیاز به بهبود گرافیک بیشتری دارد اما بازی خوب به کار خوب ادامه دهید.
خریدييياييايييييييييييي Y Prsichar Hraman Yf âtrre or ded th mazmed ی
بازی خوب و سرگرم کننده ای است، اما این واقعیت که شما می توانید مغز خود را خاموش کنید (مشت های اسپم و 1) و باز هم نتیجه بگیرید، پنیر است و حرکات در هر صورت قابل پیش بینی هستند، بنابراین تنها راه آسیب رسیدن به شما نزدیک شدن است (بیشتر به شما منجر می شود. گرفتن مجازات) و به نوعی یک ترکیب 1 و 2 یا 3 فرود آمد.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Akční lilr
dragon ball z dokkan battle - زینسی
من 3 ستاره می دهم زیرا گرافیک با من خوب است و سپس شخصیت های زیادی وجود دارد که می توانید انتخاب کنید اما همه شخصیت های عالی باید با پول واقعی خریداری شوند. من به بهبودهایی نیاز دارم