Post by beicocenmarcvi on Feb 10, 2022 0:17:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају кључеве ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
Добро, али ставите на мрежу и преправите игру јер је тема пакла
Моћи ћете превише видео снимака девојака и жена које нису добиле имејл адресу и број телефона са сликама
Ова игра је сјајна. То је неконвенционална фузија игара типа трке смрти и фудбала. Графика је пристојна и игра је заиста сјајна. Гађање ракетама и коришћење разних других оружја за рушење противника и постизање гола је заиста забавно. Са тако малим захтевом за простором за складиштење и одличном оптимизацијом за уређаје ниске класе, одлични програмери. Само настави тако.
Добијате буквално 5 нивоа и играте само ботове, поправите то тако да не играмо ботове! Плз
4 јер ми промени тим и све испочетка мора тад ал остало је демонски цоол КСД
саврсено
Свиђа ми се, све у вези ове игре је добро
Веома је лепа игра .и јер сам дао 1 звездицу веома је тешко контролисати . иначе ћу дати 5 звездица
игрица је добра али графика није
ово је најбоља игрица савету,сви је инсталирајте ко се слазе
Rocket Car Ball Športové hry hlz
Ово је сјајна игра, молимо вас да додате и игру за више играча како бисмо могли да уживамо са правим играчем
Екстра игра најбоља
Аве. Волим га јер је заиста забавно👌✌👊
Сјајно искуство у игри само што графика није добра на мерачу влаге
Некако добро, али игра заиста касни и има много реклама тако да више не преузимам ову игру
Супер, само ми се несвиђа што ми је овај партнер који вози мали аутиц нооб, нон стоп даје аутоголове. И зато 4 збезде
Игрица је ок😒
Игрица је екстра супер је
Ово је лепа игра
Ова игра је спора
ваша игра је некако лоша, заглавила сам се на екрану за учитавање па сам одлучио да обришем податке, поправите ову грешку
Забавно је, али могу додати још аутомобила
Ово играм само због иги плејера
Супер игрица пресао сам целу и имала сам све звездице
Ова игра је најбољи начин да прођете време и заузима много мање простора за складиштење. Само мали предлог - Повећајте полувреме са 1:50 на 3:00 минута. Биће забавније
Ова игра је веома невероватна, свиђа ми се. Али постоји проблем када поново покренем свој мобилни телефон почиње од почетка, па затражите да деволопер реши овај проблем
Никада раније нисам играо
Boys Skins For Minecraft PE ابزارها xzm
Није тако забавно, заправо је досадно јер не можете да промените шиљке зашто не могу да променим шиљке су кул, можете ли молим вас да додате неке статистике колика је брзина и колика је штета.
Хеј човече који је најбољи начин да добијеш шансу да победиш у игри је на крају дана, најважније је да је једина ствар у којој имам сјајан свакодневни живот је добра за тебе да се добро проведеш за време и новац када добијете прилику да победите у игри је на крају дана најважније је да је једино што
Није добро.. лоша графика и ауто је веома скуп и ова игра је бекар...😥😥😥
4 зато што треба да се дуго инсталира молим вас да поправите то
Добро, лепо, али не за више играча
Дајем једну звездицу јер је контрола веома тешка, али игра је добра.
Добро је ал треба да се отелим за ауто
Ова игра је веома добра, али онлајн је најбоља и направите ажурирану верзију
невероватна игра разлог због којег сам јој дао 4 звездице јер бар нема мултиплаиер да бисмо могли да се боримо против наших пријатеља
Веома невероватна игра, али нема више играча. Ја оцењујем 3 звездице
ова игра је забавна, али није забавна јер је исто као за 6 година о играј им 10 Не волим да играм игрице које су као цртани
То је заиста лоше искуство и има лоше анимације. Морате радити на томе. Још једна ствар која га чини не баш добрим је да има веома кашњење кретања. Морате порадити на томе.
Колико је једноставна, али тако забавна игра. Као и увек премало новца?
Контрола је веома лоша, можете то урадити и на мрежи, такође само 3 мапе, молим вас повећајте је дневно, дајте само 1 пут не дајете сваки дан
Волим ову игру, али проблем је у томе што се шалим
Добар покушај. Много ствари да буде боље.